(0)
logo

Voorwaarden voor het bestellen via de webshop van Ervede antiek & brocante

Bestelling

Prijzen zijn vermeld in euro’s en inclusief b.t.w., exclusief verzendkosten. Een bestelling wordt 3 dagen voor u gereserveerd, heeft er geen betaling plaats gevonden wordt de bestelling automatisch geannuleerd. 
Een bestelling moet minimaal een bedrag zijn van € 10,00 excl. verzendkosten. Na het ontvangen van uw bestelling zenden wij u een mail met het totale bedrag incl. verzendkosten. Betalen kan via een bank overschrijving.
Zijn er toch artikelen die niet meer leverbaar zijn, dan laten wij u dit z.s.m. weten.
Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met onze voorwaarden.

Verzenden

Voordat de artikelen verzonden worden, vindt er een zorgvuldige controle van de goederen plaats. Ervede antiek & brocante is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt worden door de vervoerder.  De verzendkosten gaan via de TNT tarieven. Verzendkosten worden berekend op basis van gewicht.
Pakket 0-10 kg normaal € 6.95 en aangetekend en verzekerd € 8.60
Pakket 10-30 kg normaal € 13,25 en aangetekend en verzekerd € 14,90. Bij niet aangetekende en verzekerde verzending is het risico voor de koper. Eventuele klachten over de goederen binnen 24 uur na ontvangst. Er is geen recht van retour.

Auteursrecht

Het is niet toegestaan om foto’s, teksten en artikelen te gebruiken zonder onze toestemming.

De informatie op deze webshop kan technische of typografische fouten bevatten. Deze informatie kan op elk moment worden aangepast of uitgebreid zonder enige waarschuwing vooraf. De inhoud van deze webshop wordt zo veel mogelijkheid gecontroleerd naar inhoud en actualiteit. Indien er toch fouten of onjuistheden gepubliceerd zijn kunnen wij hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. 

Retouren

Klanten die een artikel kopen bij Ervede antiek & brocante hebben een wettelijke bedenktijd van 7 dagen, die ingaan zodra het artikel ontvangen is. Binnen die periode mogen zij de koop ongedaan maken en het artikel terugzenden in de originele verpakking. Zodra het pakket in goede staat is ontvangen maken wij het bedrag over, exclusief de verzendkosten.

 


Onze gegevens:

 

T: 06 23033184

E: verkoop@ervede-kampen.nl 

KvK nummer: 60081090  

BTW nummer: 055431823B021